Webové stránky projektu e-Road spatřily světlo světa

Tak jako je jaro symbolem znovuzrození a probouzení se přírody, tak i měsíc květen byl symbolem zrození webových stránek našeho projektu e-Road Písek-Deggendorf (projekt číslo 93).

Konečnému vzhledu a konceptu webových stránek předcházela dalekosáhlá komunikace mezi námi, týmem e-Road společnosti TSI Písek z.s., a bavorskými partnery, společností E-WALD GmbHTechnickou univerzitou v Deggendorfu. Ačkoli některé naše vize týkající se webových stránek byly odlišné, úsilí dojít společné dohody bylo veliké. Nyní jsme dosáhli svého dílčího Mount Everestu a jsme na něj náležitě pyšni.

Webové stránky jsou však naším Everestem pouze dílčím, neboť ten nejvyšší Mt. Everest stojí stále před námi. Čekají na nás úkoly týkající se umístění dobíjecí stanic na trase Písek-Deggendorf, vytvoření komunikačního software, zorganizování několika účelných akcí pro veřejnost, obce, města, kraje, subjekty zainteresované v oblasti elektromobility, navazování partnerství, společná propagace e-mobility a vytvoření koncepčního dokumentu pro obce a města. Tyto úkoly jsou jistě hodny svého přízviska Everest. Ba co víc, jsou výsostné. Taková přece ochrana naší planety je.

Na webových stránkách www.go-eRoad.eu můžete sledovat veškeré dění v projektu v sekci Blog. O zajímavých novinkách můžete být informováni prostřednictvím newsletteru. Přehled nejdůležitějších počinů v oblasti elektromobility zejména v ČR najdete v Kalendáři. Sledujte nás tedy zde, ale třeba i na našich facebookových stránkách. Slibujeme, že Vás nebudeme nudit.

Pro více informací o projektu či možnosti zapojení se nás neváhejte kontaktovat!

Váš tým e-Road